reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Jahodové čokoládové fondue

4 porce

  • 3 menší misky čerstvých jahod
  • mléčná čokoláda na vaření
  • smetana na vaření

Čokoládu rozehřejeme ve vodní lázni, přidáme smetanu. Jahody očistíme a nakrájíme na půlky. Ty pak máčíme v čokoládně a ihned konzumujeme! Můžeme využít nádobku pro sýrové fondue nebo kovovou mysku, kterou můžeme zahřívat ze spodu svíčkou. Takové nádobky se dají využít i v indické kuchyni pro přípravu a udržování omáček horké.

Zdroj: Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/jahodove-cokoladove-fondue, úprava dobroty-recepty.cz.

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.