reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Jahodovo-rebarborový crumbl

  • 500 g jahod,
  • 500 g rebarbory,
  • 50 g hnědého cukru,
  • 80 g másla,
  • 100 g cukru jemné krupice,
  • 100 g mouky hladké.

Jahody a rebarboru nakrájíme na kousky. Vsypeme do zapékací formy a promícháme s hnědým cukrem. Necháme odležet. Mezi tím si připravíme žmolenku.
Studené máslo, cukr a mouku zpracujeme do drobivé hmoty. Rozprostřeme ji na připravenou rebarboru s jahodami a dáme péct do vyhřáté trouby na 200 °C asi na 25 minut.
Zdroj: TV Nova Tescoma s chutí http://tescoma.nova.cz/clanek/novinky/jahodovo-rebarborovy-crumbl-19-6-2009.html

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.