reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Jehněčí hřbet pečený v tramezzini

Potřebujeme:

  • 650g vykostěného a očištěného jehněčího hřbetu,
    4pláty chleba tramezzini,
    100g kuřecí fáše s bylinkami (ingredience na kuřecí fáš: kuřecí maso, smetana, bylinky),
    250ml oleje na smažení,
    sůl, pepř

Ratatouille:

  • 200g papriky (červené, zelené a žluté),
  • 100g cibule,
  • 50g cukety,
  • 50g lilku,
  • 50g rajčatového concasse,
  • 100ml Martini,
  • tymián, rozmarýn, česnek, olivový olej

Maso očistíme, osolíme a opepříme. Opečeme na pánvi. Opečené maso vyndáme z pánve, osušíme na ubrousku a necháme vychladnout. Z kuřecích prsou, smetany a bylinek připravíme kuřecí fáš. Tramezzini potřeme fáší a opečené maso do něj zabalíme. Smažíme v dostatečném množství oleje ze všech stran dokřupava. Osmažené maso přendáme na plech a dáme dopéct do trouby. Dopékáme 4-6 minut při 160°C.
Po upečení necháme chvilku odpočinout. Podáváme se zeleninou ratatouille a bramborovými noky.

Zdroj: TV Nova Tescoma s chutí http://tescoma.nova.cz/clanek/novinky/jehneci-hrbet-peceny-v-tramezzini-19-4-2011.html

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.