- jehněčí karé
- sladké hráškové lusky
- cibule
- coctail rajčátka
- česnek
- tymián
- petrželka
- máslo
- sezamový olej
- olivový olej
- hladká mouka
- bílé víno
- sojová omáčka
V hmoždíři si utlučeme česnek a petrželku s tymiánem, přidáme sezamový olej a touto směsí pokryjeme maso, které opékáme na pánvičce. Maso osolíme a opepříme, vyndáme z pánve a necháme tři minuty odpočinout.
Na stejné pánvi opečeme hrášek, přidáme lžičku mouky, víno, máslo, cibuli a na závěr sojovou omáčku. Na talíř klademe těstoviny, plátky masa a přelijeme směsí.
Zdroj: Babicovy dobroty TV Nova http://dobroty.nova.cz/clanek/epizody/jehneci-kotlety-na-hrasku-s-testovinami.html
Poslední tip, trik či komentář