reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Jehněčí kotlety na hrášku s těstovinami

  • jehněčí karé
  • sladké hráškové lusky
  • cibule
  • coctail rajčátka
  • česnek
  • tymián
  • petrželka
  • máslo
  • sezamový olej
  • olivový olej
  • hladká mouka
  • bílé víno
  • sojová omáčka

V hmoždíři si utlučeme česnek a petrželku s tymiánem, přidáme sezamový olej a touto směsí pokryjeme maso, které opékáme na pánvičce. Maso osolíme a opepříme, vyndáme z pánve a necháme tři minuty odpočinout.

Na stejné pánvi opečeme hrášek, přidáme lžičku mouky, víno, máslo, cibuli a na závěr sojovou omáčku. Na talíř klademe těstoviny, plátky masa a přelijeme směsí.

Zdroj: Babicovy dobroty TV Nova http://dobroty.nova.cz/clanek/epizody/jehneci-kotlety-na-hrasku-s-testovinami.html

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.