reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Kaldounová polévka s játrovými knedlíčky a domácími nudlemi

  • kuřecí stehna 2 kusy
  • mrkev 1 kus
  • kuřecí játra 300 g
  • vejce 2 kusy
  • pepř 1 špetka
  • sůl 1 lžička
  • mouka a strouhanka dle potřeby 1 dávka
  • máslo 100 g

Stehna uvaříme doměkka i s mrkví, maso obereme do polévky a mrkev nakrájíme a vrátíme do polévky. Z pomletých jater, vajec, mouky a koření si umícháme a vytvarujeme játrové knedlíčky, které zavaříme do polévky. Z másla a mouky připravíme světlou jíšku, kterou polévku lehce zahustíme. Podáváme ji s domácími nudlemi.

Zdroj: Kaldounová polévka s játrovými knedlíčky a domácími nudlemi; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/kaldounova-polevka [On-line 5.6.2012]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.