reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Kančí řízky na divoko

Maso:

  • 1 kg kančí kýty
  • slanina
  • rajčatový protlak
  • sušené švestky
  • citron
  • růžičková kapusta
  • olivový olej
  • pepř, sůl

Marináda:

  • olej
  • celý pepř
  • nové koření
  • jalovec
  • bobkový list
  • sůl

Bramborové noky:

  • vařené brambory
  • sůl
  • 1 vejce a 1 žloutek
  • polohrubá mouka
  • zelená petrželka

Olivový olej, rajčatový protlak a sušené švestky zalijeme vodou a vaříme do měkka. Poté rozmixujeme. Předem naložené kančí řízky opečeme po obou stranách. Podáváme s bramborovými noky a vařenou růžičkovou kapustou. Přelijeme švestkovou omáčkou.

Zdroj: Babicovy dobroty TV Nova http://tv.nova.cz/clanek/novinky/babicovy-dobroty-kanci-rizky.html

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.