reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Srnčí guláš s Lyonskými brambory

Maso:

  • 1 kg srnčí kližky
  • olivový olej
  • 6 středně velkých cibulí
  • slanina
  • sůl, pepř
  • zeleninový vývar v prášku
  • 5 cl rumu
  • 2 dcl červeného vína
  • pomerančová kůra

Lyonské brambory:

  • vařené brambory
  • mletá paprika
  • pepř, sůl,
  • ocet
  • cibule

Ozdobení:

  • plátek pomeranče
  • petrželka kudrnka
  • hruška, brusinky

Cibuli podusíme na oleji, přidáme slaninu a srnčí maso. Osolíme, opepříme, přidáme tlučený kmín, rum, červené víno a vše dusíme do měkka.

Vařené brambory nakrájíme a opékáme na oleji. V octové vodě spaříme cibuli a smícháme s opečenými brambory.

Zdroj: Babicovy dobroty TV Nova http://tv.nova.cz/clanek/novinky/babicovy-dobroty-srnci-gulas-s-lyonskymi-brambory.html

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.