reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Kapří knedlíčková polévka s koprem

  • 0,5 kg vykostěného kapra,
  • 750 ml rybího vývaru,
  • mlíčí,
  • 1 vejce,
  • 3 lžíce hladké mouky,
  • 0,5 ml smetany,
  • 1 stroužek česneku,
  • 1 cibuli,
  • 1 mrkev,
  • celer,
  • jarní cibulku,
  • hrst kopru,
  • petrželku,
  • 2 lžíce másla,
  • sůl

Na kapří knedlíčky rozdrtíme kapří maso, osolíme, přidáme vejce, lžíci hladké mouky, smetanu. Tvarujeme knedlíčky a zaváříme do vývaru na 5-10 min.

Do hrnce na máslo dáme pokrájenou cibulku, strouhanou mrkev, celer, petrželku, 2 lžíce mouky a přilijeme vývar. Přidáme nakrájenou jarní cibulku, mlíčí, zelenou petrželku a knedlíčky ve vývaru, nakonec kopr. A vše dohromady provaříme.

Zdroj: V kuchyni s moderátorem Petrem Suchoněm; Babicovy dobroty TV Nova http://dobroty.nova.cz/clanek/epizody/v-kuchyni-s-moderatorem-petrem-suchonem.html [On-line 7.12.2013]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.