reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





Poslední tip, trik či komentář

reklama

 

Kapustová polévka

Ingredience

  • 1 menší kapusta
  • 2 cibule
  • 50 g másla
  • 50 g hladké mouky
  • 1,5 l zeleninového vývaru
  • Kmín
  • Sůl
  • Pepř
  • 4 stroužky česneku
  • 2 klobásy
  • Zakysaná smetana

Kapustu zbavíme košťálu a nakrájíme na nudličky, cibuli nasekáme najemno. Rozehřejeme si máslo, na kterém začneme smažit cibuli. Až zesklovatí, zaprášíme moukou a zalijeme vývarem, pak přidáme kapustu a kmín. Klobásu nakrájíme na kolečka, opečeme a přidáme do hrnce spolu s rozmačkaným česnekem. Závěrem lehce provaříme, osolíme a opepříme.

Zdroj: Kapustová polévka; ČT -Vše o vaření http://www.ceskatelevize.cz/porady/10567271931-vse-o-vareni/6711-recepty/2026-kapustova-polevka/ [On-line 30.01.2014]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.