reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Kebab připravovaný na hradě v Egeru

4 porce

  • 60 dkg telecí kýty
  • 1 lilek
  • 2 rajčata
  • 2 lusky papriky
  • 20 dkg zeleného hrášku
  • 20 dkg zelených fazolí
  • 8 těstových placek (pita)

Telecí maso nakrájíme na drobné kostičky. Maso necháme vysmažit až na vlastní šťávu. Potom maso osolíme.

Lilek oloupeme a nakrájíme na kostičky, stejně jako papriku a rajčata.

Až bude maso mírně osmažené, přidáme rokambol. Posypeme mletým pepřem a koprem. Chvilku povaříme a zalijeme malým množstvím vody. Opět povaříme a přidáme lilek, papriku, zelený hrášek, zelené fazole a nakonec i rajčata. Vše dohromady ještě krátce povaříme a pokud to bude nutné, ještě jednou osolíme.

Podáváme s těstovými plackami. Zdobíme plátky rokambolu a rajčat.

Zdroj: TV Paprika Nahoře na hoře http://tvpaprika.hu/cs/node/3533

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.