4 porce
- 60 dkg telecí kýty
- 1 lilek
- 2 rajčata
- 2 lusky papriky
- 20 dkg zeleného hrášku
- 20 dkg zelených fazolí
- 8 těstových placek (pita)
Telecí maso nakrájíme na drobné kostičky. Maso necháme vysmažit až na vlastní šťávu. Potom maso osolíme.
Lilek oloupeme a nakrájíme na kostičky, stejně jako papriku a rajčata.
Až bude maso mírně osmažené, přidáme rokambol. Posypeme mletým pepřem a koprem. Chvilku povaříme a zalijeme malým množstvím vody. Opět povaříme a přidáme lilek, papriku, zelený hrášek, zelené fazole a nakonec i rajčata. Vše dohromady ještě krátce povaříme a pokud to bude nutné, ještě jednou osolíme.
Podáváme s těstovými plackami. Zdobíme plátky rokambolu a rajčat.
Zdroj: TV Paprika Nahoře na hoře http://tvpaprika.hu/cs/node/3533
Poslední tip, trik či komentář