reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Kokosový dezert s pařížským krémem

Potřebujeme:

  • 7 vajec,
  • 55 dkg cukru ,
  • 10 dkg strouhaného kokosu,
  • 6 dkg polohrubé mouky,
  • 2 lžíce kakaa,
  • 25 dkg másla,
  • 1 heru,
  • 2 čokolády na vaření

7 bílků a 30 dkg cukru vyšleháme do tuhého krému, přidáme kokos, polohrubou mouku a zamícháme. Pečeme na vymazaném plechu na 200 °C asi 20 minut. Vyklopíme a vychladíme.

7 žloutků smícháme s 25 dkg cukru, kakaem a zahříváme v parní lázni, až začne probublávat. Vychladlý krém natřeme na kokosový korpus.

V hrnci zahřejeme čokoládu s rostlinným tukem a vychladlou polevou dezert potřeme.

Zdroj: Kokosový dezert s pařížským krémem; Babicovy dobroty TV Nova http://dobroty.nova.cz/clanek/epizody/kokosovy-dezert-s-parizskym-kremem.html [On-line 07.05.2013]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.