reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Koktejlové bliny

Ingredience

  • 100 g pohankové mouky
  • 3 g sušeného droždí
  • 1 vejce
  • ½ lžičky cukru
  • 120 ml teplého mléka
  • Přepuštěné máslo
  • 60 g zakysané smetany
  • 50 g jiker lososovitého pstruha
  • Kopr

Mléko osladíme a v rendlíku lehce zahřejeme. V míse mezitím promícháme mouku, droždí a cukr. Přidáme vejce a mléko a uhněteme těsto, které necháme 10 minut vykynout. Poté začneme opékat bliny, ideálně v pánvi na lívance. Servírujeme s jikrami a smetanou.

Zdroj: Koktejlové bliny; ČT -Vše o vaření http://www.ceskatelevize.cz/porady/10567271931-vse-o-vareni/6711-recepty/2346-koktejlove-bliny/ [On-line 31.01.2014]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.