reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





Poslední tip, trik či komentář

reklama

 

Zelený chřest v pršutu

Ingredience

  • 12 stonků zeleného chřestu
  • 2 plátky parmské šunky
  • 2 lžíce majonézy
  • 1 chilli paprička
  • Šafrán
  • Citrón

Spodní část chřestu oloupeme a krátce povaříme. Poté 2 až 3 chřesty přepůlíme a zabalíme do pršuta. V misce smícháme majonézu, citrónovou šťávu, předem namočený šafrán, chilli, pepř a sůl.

Zdroj: Zelený chřest v pršutu; ČT -Vše o vaření http://www.ceskatelevize.cz/porady/10567271931-vse-o-vareni/6711-recepty/2348-zeleny-chrest-v-prsutu/ [On-line 31.01.2014]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.