reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Zvěřinové ragú s hříbky

Ingredience

  • 300 g kančí kýty
  • 300 g dančího hřbetu
  • Pepř
  • Koření divočina
  • Olivový olej
  • Snítky tymiánu
  • 100 g sušených hříbků
  • 300 g šalotky
  • Sůl
  • 300 ml demi glace
  • 150 g smetany

Maso pokrájíme na kostky. Ty posypeme tymiánem, kořením divočina a pepřem a pokapeme olejem. Promícháme a necháme přes noc odpočívat v lednici. Teprve až poté ho osolíme.

V kastrolu rozehřejeme olej, na kterém začneme opékat maso. Vložíme ho do hrnce a zamícháme až po chvíli, aby se nám zatáhlo. Poté znovu zamícháme a opět chvilku necháme.

Šalotku nakrájíme na větší kousky a vhodíme do hrnce. Opečeme, přidáme houby a přilijeme vodu, ve které se namáčely sušené houby a demi glas. Vaříme, dokud maso nebude měkké.

Závěrem zahřejeme smetanu a nalijeme ji do ragú.

Zdroj: Zvěřinové ragú s hříbky; ČT -Vše o vaření http://www.ceskatelevize.cz/porady/10567271931-vse-o-vareni/6711-recepty/2349-zverinove-ragu-s-hribky/ [On-line 31.01.2014]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.