reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Konfitované králičí stehno s kedlubnovým zelím

Ingredience

  • 4 králičí stehna
  • Sůl
  • Pepř
  • 2 kg vepřového sádla
  • Bobkový list
  • Jalovec
  • Tymián
  • Rozmarýn
  • Kedlubny
  • Jablečný ocet
  • Hnědý cukr

Králičí stehna vykostěte, očistěte, osolte, opepřete a svažte do válečků. V hrnci rozpusťte tolik vepřového sádla, aby maso bylo ponořené. Přidejte bobkový list, jalovec, celý pepř, tymián a rozmarýn. Hrnec zaklopte a vložte na 3 hodiny do trouby vyhřáté na 95 °C.

Ke stehnům si připravte kedlubnové zelí. Kedlubnu nastrouhejte nahrubo a vařte s jablečným octem, hnědým cukrem a solí.

Doporučujeme podávat také se semolinovými noky.

Zdroj: Konfitované králičí stehno s kedlubnovým zelím; ČT -Vše o vaření http://www.ceskatelevize.cz/porady/10567271931-vse-o-vareni/6711-recepty/2665-konfitovane-kralici-stehno-s-kedlubnovym-zelim/ [On-line 28.05.2014]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.