reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Konfitované maso na kmínu

Ingredience

  • 800 g krkovice
  • 1 kg vepřového sádla
  • Mořská sůl
  • Celý kmín
  • Tymián

Vepřové sádlo rozpustíme v hrnci. Maso osolíme, okmínujeme a posypeme tymiánem ze všech stran. Až bude sádlo lehce vřít, ponoříme do něj maso, stáhneme teplotu na minimum a zaklopíme poklicí. Konfitujeme přibližně 2 hodiny, dokud nebude maso úplně měkké.

Zdroj: Konfitované maso na kmínu; ČT -Vše o vaření http://www.ceskatelevize.cz/porady/10567271931-vse-o-vareni/6711-recepty/2204-konfitovane-maso-na-kminu/ [On-line 31.01.2014]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.