reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Konfitovaný česnek

 

  • Stroužky česneku
  • extra virgin olivový olej
  • zavařovací sklenice

Oloupejte stroužky česneku, ale poslední slupku jim nechte. Vhoďte je do kastrůlku s panenským olivovým olejem. A vařte na mírném plameni při 65 – 70 C. Teplotu si raději kontrolujte kuchyňským teploměrem. Olej rozhodně nesmí bublat. Po dvou hodinách přelijte olej s česnekem do zavařovacích sklenic. Uskladněte v chladu, ale ne v lednici! A základ na jídla s česnekem máte kdykoli po ruce.

Zdroj: S Italem v kuchyni iprima TV Prima Makro http://www.sitalemvkuchyni.cz/recept/Konfitovany-cesnek/

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.