reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Kovbojský steak

Ingredience

  • vepřová krkovice 1.5 kg
  • cibule 2 kusy
  • sůl, pepř 1 dávka
  • malá plnotučná hořčice 1 kus
  • oblíbené koření 1 špetka
  • anglická slanina 300 g
  • rýže 5 sáčků
  • kousek másla 1 dávka
  • olej 1 dávka
  • kari 1 špetka
  • pepř a sůl 1 špetka

Plátky krkovice okořeníme, opečeme na pánvi a podlijeme vodou a dusíme, dokud maso nezměkne.
Na druhé pánvi osmahneme cibuli, přidáme hořčici a povaříme omáčku, kterou přidáme k masu.
Na další pánvi opečeme anglickou slaninu, kterou servírujeme na maso, když ho servírujeme na talíř.
Ve slané vroucí vodě uvaříme pytlíkovou rýži, kterou po uvaření vysypeme do mísy a promícháme s kořením kari a kouskem másla.

Zdroj: Kovbojský steak; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/kovbojsky-steak-ryze [On-line 20.12.2012]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.