Ingredience
- vepřová krkovice 1.5 kg
- cibule 2 kusy
- sůl, pepř 1 dávka
- malá plnotučná hořčice 1 kus
- oblíbené koření 1 špetka
- anglická slanina 300 g
- rýže 5 sáčků
- kousek másla 1 dávka
- olej 1 dávka
- kari 1 špetka
- pepř a sůl 1 špetka
Plátky krkovice okořeníme, opečeme na pánvi a podlijeme vodou a dusíme, dokud maso nezměkne.
Na druhé pánvi osmahneme cibuli, přidáme hořčici a povaříme omáčku, kterou přidáme k masu.
Na další pánvi opečeme anglickou slaninu, kterou servírujeme na maso, když ho servírujeme na talíř.
Ve slané vroucí vodě uvaříme pytlíkovou rýži, kterou po uvaření vysypeme do mísy a promícháme s kořením kari a kouskem másla.
Zdroj: Kovbojský steak; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/kovbojsky-steak-ryze [On-line 20.12.2012]
Poslední tip, trik či komentář