reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Krab vařený ve várce

Ingredience

  • 2 ks hnědého kraba

Na várku:

  • 1 menší celer
  • 1 fenykl
  • 1 mrkev
  • 1 cibule
  • 2 dl bílého vína
  • 1 citron
  • 1 pomeranč
  • Celý černý pepř
  • Sůl
  • Šafrán
  • 1 celá skořice

Do hrnce s vodou dáme skořici, sůl, nakrájenou zeleninu, víno, pomeranč, citron a kraba. Uvařeného kraba zchladíme a vyloupeme maso.

Uvařené krabí maso můžeme použít jako základ pro další recepty, například krabí koktejl z hnědého kraba a z tyčinek surimi.

Zdroj: Krab vařený ve várce; ČT -Vše o vaření http://www.ceskatelevize.cz/porady/10567271931-vse-o-vareni/6711-recepty/2430-krab-vareny-ve-varce/ [On-line 08.03.2014]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.