Suroviny:
- králičí ledvinky
- slanina
- cibule
- bílý pepř, sůl, cukr
- pečená kapie
- sterilované chilli papričky
- rajčatové pyré
- slunečnicový olej
- tmavá houbová omáčka
- hráškové výhonky
- toasty
Na oleji a slanině orestujeme blanžírované (10-15 min vařené) ledvinky. Scedíme tuk a zalijeme tmavou houbovou omáčkou, přidáme pokrájenou cibuli, kapii a chilli papričky. Na konci přidáme rajský protlak a trochu cukru.
Podáváme s toastem, zdobíme hráškovými výhonky.
Zdroj: Králičí ledvinky na slanině s bílým toastem; TV Barrandov Babica vs Sapík http://www.barrandov.tv/babica-vs-sapik/recepty#sec-info [On-line 23.03.2016]
Poslední tip, trik či komentář