reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Králík na smetaně

  • králík
  • špek na prošpikování
  • sůl, pepř
  • mrkev
  • celer
  • petržel
  • smetana

Králíka omyjeme, odblaníme, prošpikujeme, okořeníme a dáme péci  na 180 °C na 2 až 3 hodiny. Po hodině přidáme kořenovou zeleninu, tj. mrkev, celer a petržel. Před dopečením vyjmeme maso, zeleninu rozmixujeme s výpekem, přidáme smetanu, podle potřeby zahustíme a dochutíme.

Zdroj: TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/kralik-na-smetane-knedlik [On-line 7.3.2011], citace

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.