Potřebujeme:
- 1 králíka z domácího chovu,
- 500 g cherry rajčátek,
- 200 ml bílého vína,
- 50 ml olivového oleje,
- 4 stroužky česneku,
- feferonku,
- bazalku, tymián, majoránku, rozmarýn
- sůl, pepř
Na olivovém oleji orestujeme neloupané stroužky česneku. Vyndáme a opečeme králíka. Přilijeme víno, odpaříme, přidáme rajčátka, sůl, pepř, tymián, bazalku, rozmarýn, majoránku, nasekanou feferonku a dusíme 20 minut. Nakonec sundáme poklici a dopečeme v troubě doměkka.
Zdroj: KRÁLÍK PO ISCHIJSKU; Babicovy dobroty TV Nova http://dobroty.nova.cz/clanek/epizody/david-sucharipa-serviruje-kralika-po-ischijsku.html [On-line 27.04.2014]
Poslední tip, trik či komentář