reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Krémová květáková polévka

  • 1 celý květák
  • 5 brambor (cca)
  • 1 l mléka
  • 100 g másla
  • mouka na zahuštění

Nakrájený květák a brambory uvaříme doměkka v osolené vodě. Poté přebytečnou vodu slijeme, necháme asi jen 2 dl. Přilijeme mléko, přivedeme k varu, zaprášíme troškou mouky a přidáme máslo.

Zdroj: Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/kremova-kvetakova-polevka [On-line 24.11.2010]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.