reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Krkovička a panenka s dýní

  • 500 g krkovičky
  • 500 g panenky
  • koření dle chuti
  • olej
  • dýně hokkaidó

Krkovičku, kterou jsme na tři hodiny dali do marinády z oleje a koření, upečeme v troubě. Na pánvi uděláme těsně před příchodem hostů panenku. Jako přílohu podáváme pečenou japonskou dýni hokkaidó a domácí chléb.

Zdroj: Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/krkovicka-s-panenkou [On-line 16.11.2010]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.