reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





Poslední tip, trik či komentář

reklama

 

Krkovička pečená v troubě zalitá smetanou, brambory

Suroviny

  • brambory
  • krkovička 1,5 kg
  • smetana 33 %
  • olej
  • sůl
  • grilovací koření

Krkovičku si nakrájíme na větší plátky, okořeníme a dáme do pekáče, který si trošku podlijeme olejem s vodou. Necháme péct cca 45 minut, poté maso zalijeme 250ml 33% šlehačkou a necháme dalších 10–15 minut v troubě. Podáváme s brambory.

Zdroj: Krkovička pečená v troubě zalitá smetanou, brambory; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/krkovicka-pecena-v-troube-zalita-smetanou-brambory  [On-line 20.02.2015]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.