Suroviny:
- krůtí prsa
- šunka
- ementál
- mouka
- strouhanka
- 1 vejce
- rostlinný olej
- sůl
na salát:
- římský salát
- olivový olej
- citronová šťáva
- sůl
- pepř
Maso naklepeme přes potravinovou fólii, osolíme a do poloviny poklademe nejdříve šunkou, pak ementálem a navrch dáme opět plátek šunky. Potom přehneme, naklepeme okraje, aby držely při sobě, a obalíme v klasickém trojobalu.
Na pánvi necháme rozehřát rostlinný olej a propečeme z obou stran. Smažíme ve větší dávce oleje a poměrně svižně, aby sýr nevytekl.
Mezitím si připravíme jednoduchý salát: natrháme listy římského salátu, přidáme olivový olej, citronovou šťávu, sůl a pepř.
Zdroj: KRŮTÍ CORDON BLEU; Teď vaří šéf! II – TV Prima http://www.iprima.cz/tedvarisef/naucte-se-recepty-z-kruty-od-zdenka-pohlreicha?special=758795 [On-line 01.04.2015]
Poslední tip, trik či komentář