reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Kuře Saagwala

Potřebujeme:

  • 800 g kuřecího masa
  • 200 g bílého jogurtu
  • 100 g listového špenátu
  • ½ cibule nakrájené nadrobno
  • 1 chilli papričku
  • ½ feferonky zelené
  • 1 rajče
  • 1 lžíci másla
  • 1 kus skořice celé
  • kousek zázvoru
  • 1 bobkový list
  • špetku kardamomu
  • 1 lžičku koření Garammasala (koriandr, římský kmín, nové koření, muškátový oříšek, pepř, kardamom, hřebíček, fenyklový a bobkový list)
  • olivový olej

Maso naložíme do jogurtu s citrónovou šťávou a 1 hodinu necháme marinovat. Poté maso opečeme po obou stranách na oleji a dáme stranou, do hrnce dáme máslo a na něm zesklovatíme cibuli, česnek, zázvor a krátce orestujeme. Přidáme nakrájené rajče, feferonku, bobkový list, skořici, kardamon a chilli papričku. Krátce podusíme a přidáme smetanu. Do omáčky přidáme kuřecí prsa, garammasalu a společně krátce podusíme. Ke konci přidáme nakrájený čerstvý špenát. Krátce podusíme a servírujeme.

Zdroj: Kuře Saagwala; TV Nova Tescoma s chutí  http://novaplus.nova.cz/porad/tescoma-s-chuti/video/5715-tescoma-s-chuti-kure-saagwala/ [On-line 19.06.2015]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.