reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Kuřecí kůže na čínský způsob se salátovou okurkou

  • kůže ze dvou kuřat
  • 1 okurka hadovka
  • podle chuti česnek, sůl
  • Zálivka:
  • 4 lžíce sójové omáčky
  • 1 lžíce cukru
  • 3 lžíce octa
  • 1 lžíce slunečnicového oleje

Kůže nejprve uvaříme v osolené vodě, vaříme minimálně půl hodiny, nesmějí být měkké, rozvařené. Vychladlé kůže nakrájíme na jemné nudličky a dáme do mísy. K nim přidáme na nudličky nakrájenou okurku a podle chuti lisovaný česnek. Kůže s okurkou ho snesou větší množství. Pak připravíme zálivku, přelijeme směs a zamícháme. Podává se jako předkrm.

Zdroj: Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/kureci-kuze-na-cinsky-zpusob

loading...

Vložit komentář

 

 

 

Můžete využít tyto HTML tagy

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


− jedna = 7


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.