reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Kuřecí polévka s játrovými nočky

  • kuřecí skelet
  • 3 mrkve
  • 1 petržel
  • 1 celer
  • 1 cibule
  • nové koření
  • bobkový list
  • cca 125 g kuřecích jater
  • 1–2 vejce
  • strouhanka (na zahuštění)
  • petrželka či pažitka
  • sůl
  • vegeta
  • nudle
  • bylinky – na ozdobu

Kuřecí skelet vložíme do studené vody, kterou přivedeme do varu. Pak snížíme teplotu, přidáme nastrouhanou zeleninu, vegetu, koření a pozvolna vaříme. Mezitím rozmixujeme játra, vejce a strouhanku s bylinkami. Na závěr vaření přes síto pasírujeme do vroucí polévky. Nudle uvaříme zvlášť a na úplném konci přidáme do polévky. Nalijeme do misek, ozdobíme a servírujeme.

Zdroj: TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/kureci-polevka-s-jatrovymi-nocky [On-line 14.6.2011], citace

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.