Suroviny:
- kuřecí prsa bez kůže
- mrkev
- celer
- kořen petržele
- bobkový list
- sýr camembert
- avokádo
- salát ze zelených listů
- sůl, pepř
- oregano
- petrželka
- bazalka
V hrnci spaříme trochu zeleniny, mrkev, celer a petržel nakrájenou na nudličky. Ochutíme solí, pepřem a bobkovým listem.
Kuřecí prsa (bez kůže) osolíme a opepříme. Nejsilnější část masa nařízneme, vznikne kapsa, do které vložíme kousek camembertu a avokáda. Prso položíme na kořenovou zeleninu v páře a necháme pod pokličkou dusit takových 10 – 12 minut.
Po uvaření vyndáme maso z hrnce a dáme stranou. Z hrnce odebereme trochu uvařené zeleniny, kterou smícháme s čerstvým oreganem, petrželkou a bazalkou. Na dno talíře dáme ochucenou zeleninu, na ní položíme kuřecí prso a dozdobíme salátkem ze zelených listů.
Zdroj: Kuřecí prsa s avokádem a camembertem; Teď vaří šéf! – TV Prima http://www.iprima.cz/tedvarisef/ted-vari-sef-recepty-z-1-dilu-krok-za-krokem [On-line 22.09.2014]
Poslední tip, trik či komentář