reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





Poslední tip, trik či komentář

reklama

 

Kuřecí prsa s avokádem a camembertem

Suroviny:

  • kuřecí prsa bez kůže
  • mrkev
  • celer
  • kořen petržele
  • bobkový list
  • sýr camembert
  • avokádo
  • salát ze zelených listů
  • sůl, pepř
  • oregano
  • petrželka
  • bazalka

V hrnci spaříme trochu zeleniny, mrkev, celer a petržel nakrájenou na nudličky. Ochutíme solí, pepřem a bobkovým listem.

Kuřecí prsa (bez kůže) osolíme a opepříme. Nejsilnější část masa nařízneme, vznikne kapsa, do které vložíme kousek camembertu a avokáda. Prso položíme na kořenovou zeleninu v páře a necháme pod pokličkou dusit takových 10 – 12 minut.

Po uvaření vyndáme maso z hrnce a dáme stranou. Z hrnce odebereme trochu uvařené zeleniny, kterou smícháme s čerstvým oreganem, petrželkou a bazalkou. Na dno talíře dáme ochucenou zeleninu, na ní položíme kuřecí prso a dozdobíme salátkem ze zelených listů.

Zdroj: Kuřecí prsa s avokádem a camembertem; Teď vaří  šéf! – TV Prima http://www.iprima.cz/tedvarisef/ted-vari-sef-recepty-z-1-dilu-krok-za-krokem [On-line 22.09.2014]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.