reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Kuřecí vývar

Ingredience

  • kuřecí maso (skelet nebo stehna či křídla) 300 g
  • zelenina do polévky (mrkev, celer, petržel, brokolice, květák, kedlubna, ředkvička) 1 dávka
  • drůbeží bujon 1 kostka
  • sůl a pepř 1 špetka

Maso dáme vařit s bujonem do litru vody. Po dvaceti minutách přidáme pokrájenou zeleninu a podle potřeby dochutíme. Můžeme podávat s nudlemi či jinou zavářkou.

Zdroj: Kuřecí vývar; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/kureci-vyvar-5 [On-line 23.10.2013]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.