reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Kuřecí vývar s krupicovými noky

  • 1 vejce
  • kuřecí drůbky a maso 1/2 kg
  • 1 drůbeží bujon (doporučujeme vývar)
  • kořenová zelenina do polévky
  • dětská krupice 150 g
  • petrželová nať 1 svazek

Maso a kostku dáme vařit do studené vody. Přivedeme k varu a stáhneme na minimum. Mezitím si připravíme krupicové noky. Rozklepneme vajíčko do hrníčku, přidáme krupici a nasekanou petrželku, umícháme a necháme odstát. Lžící tvoříme noky, které vaříme zvlášť ve vroucí osolené vodě, dokud nevyplavou.

Uschováme je v misce. Vývar s masem scedíme, do čistého vývaru přidáme kořenovou zeleninu a vaříme dál doměkka. Přidáme nakrájené maso a nakonec v polévce prohřejeme uvařené noky.

Zdroj: Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/kureci-vyvar-s-krupicovymi-noky [On-line 14.10.20110]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.