- 1 velký květák
- 2 lžíce másla
- 2 lžíce strou¬haného parmazánu
- sůl
Omytý květák rozebereme na růžičky a uvaříme doměkka. Pak scedíme a rozmixu¬jeme květák s máslem, sýrem a solí.
|
|||||
Květákové pyré (kaše)
Omytý květák rozebereme na růžičky a uvaříme doměkka. Pak scedíme a rozmixu¬jeme květák s máslem, sýrem a solí. You must be logged in to post a comment. Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>. |
|||||
Powered by WordPress & the Atahualpa Theme by BytesForAll. Discuss on our WP Forum |
Poslední tip, trik či komentář