Potřebujeme:
- 1 květák,
- 1 hrst hladkolisté petržele,
- 1 hrst bazalkových listů,
- ½ hrnku dýňových semínek,
- 2 hrnky mraženého zeleného hrášku,
- 100 g sýru feta,
- šťávu z půlky citrónu,
- olivový olej,
- sůl, pepř
Květák rozdělíme na růžičky. Vložíme do mixeru a rozmixujeme. Rozsekaný květák dáme do mísy. Přidáme nasekané bylinky, fetu, citrónovou šťávu a olej. Dýňová semínka orestujeme a přidáme do květáku. Přidáme hrášek a promícháme.
Zdroj: Květákový bezlepkový kuskus; TV Nova Tescoma s chutí http://tescoma.nova.cz/clanek/novinky/kvetakovy-bezlepkovy-kuskus-15-9-2014.html [On-line 22.09.2014]
Poslední tip, trik či komentář