Ingredience
- 250 ml vývaru
- 12 g droždí
- 50 g dětské krupičky
- 2 krajíčky toastového chleba
- 250 g uzeného masa
- 200 g listového špenátu
- 3 vejce
- Máslo
- Sůl
- Pepř
Na špenátovou nádivku si ohřejte vývar, rozdrobte do něj droždí, přisypte krupičku a dejte kynout. V míse smíchejte nakrájený a vysušený toastový chléb s nakrájeným uzeným masem, nasekaným špenátem a vejci. Přidejte kvásek, promíchejte a dejte do formy vymazané máslem. Pečte 30 až 40 minut na 160 stupňů.
Zdroj: Kynutá špenátová nádivka; ČT -Vše o vaření http://www.ceskatelevize.cz/porady/10567271931-vse-o-vareni/6711-recepty/2562-kynuta-spenatova-nadivka/ [On-line 16.04.2014]
Poslední tip, trik či komentář