reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Lilkové závitky v rajčatové omáčce

Ingredience

  • 2 lilky
  • Pepř
  • Sůl
  • Olej
  • 350 g mletého masa
  • 150 g listového špenátu
  • 2 stroužky česneku
  • 1 cibule
  • 800 g sterilovaných rajčat
  • 1 lžíce nasekaných provensálských bylinek
  • 150 g čerstvého sýra
  • 50 g parmezánu
  • Koření na mleté maso

Mleté jehněčí dejte na pánev s olejem a orestujte. Maso vařečkou oddělujte nadrobno. Okořeňte, přidejte nasekaný špenát, osolte, opepřete, sundejte z ohně a vmíchejte čerstvý sýr. Směsí naplňte opečené plátky lilků a ty skládejte do zapékací mísy společně s omáčkou, kterou si připravte z cibule, česneku, rajčat a z provensálských bylinek. Závitky posypejte parmezánem a pečte v troubě 20 minut na 190 stupňů.

Zdroj: Lilkové závitky v rajčatové omáčce; ČT -Vše o vaření http://www.ceskatelevize.cz/porady/10567271931-vse-o-vareni/6711-recepty/2654-lilkove-zavitky-v-rajcatove-omacce/ [On-line 23.05.2014]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.