4−6 porcí
- 600 g masové klobásky
- 250 g vařené cizrny
- 300g mini rajčat
- 2 ks římského salátu
- rukola
- zelené olivy bez pecky
- 100 ml olivového oleje
- 1 lžíce hořčice
- citronová šťáva
- mletý římský kmín
- mletý koriandr
- mletý bílý pepř
- sůl
Klobásky nakrájíme na kolečka a opečeme.
Všechny suroviny na dresink prošleháme v hladkou emulzi a promícháme s klobáskou, cizrnou, krájenými mini rajčaty, krájeným římským salátem, rukolou a olivami. Podáváme s pečivem.
Zdroj: Listový salát s cizrnou a grilovanou klobáskou; ČT – Kluci v akci http://www.ceskatelevize.cz/porady/10084897100-kluci-v-akci/1137-recepty/?recept=1119 [On-line 30.11.2012]
Poslední tip, trik či komentář