reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Lyonské brambory

  • brambory
  • máslo,
  • sůl, pepř
  • cibule
  • sekaná petrželka

Brambory uvařené ve vodě oloupeme, nakrájíme na kolečka a osmažíme v másle na pánvi. Zároveň dozlatova osmažíme jemně nakrájenou cibuli (množství by mělo odpovídat asi čtvrtině objemu brambor). Když je cibule hotová, přidáme ji k bramborám a vše osolíme a opepříme. Směs ještě krátce (2 až 4 minuty) osmahneme. Přendáme do zeleninové mísy a posypeme sekanou petrželkou.

Zdroj: TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/kachni-konfit-s-lyonskymi-brambory [On-line 2.5.2011], citace

loading...

Vložit komentář

 

 

 

Můžete využít tyto HTML tagy

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


× 8 = čtyřicet osm


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.