reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Marinovaná roláda z panenky

Ingredience

  • vepřová panenka 2 kusy
  • mozzarella 1 kus
  • baby špenát 1 balení
  • brambory 800 g

marináda:

  • olej 1 dávka
  • kečup 1 dávka
  • hořčice 1 dávka
  • sójová omáčka 1 dávka
  • česnek 3 stroužky
  • sůl a pepř 1 špetka

dresink:

  • zakysaná smetana 1 kus
  • kečup dle chuti 1 dávka
  • kyselé okurka 5 kusů
  • naložená cibulka 5 kusů
  • sůl a pepř 1 špetka

1. Z šálu panenky si nožem uděláme plát. Všechny ingredience na marinádu smícháme a maso tím potřeme. Poklademe je špenátovými listy a plátky mozzarelly. Je důležité, aby sýr nevytekl. Proto roládu pečlivě zavineme a pomocí provázku zamotáme a necháme uležet ve zbylé marinádě. Zprudka osmahneme a pak pečeme na 170 stupňů asi dvacet minut. Roládu nakrájíme na porce.

2. Brambory oloupeme a nakrájíme na měsíčky. Promícháme je s olejem, solí a pepřem a pečeme v troubě na 170 stupňů 25 minut, možná i déle.

3. Dresink. Zakysanou smetanu smícháme s kečupem, přidáme najemno nakrájené okurky a cibulky, osolíme a opepříme a podáváme k masu a příloze.

Zdroj: Marinovaná roláda z panenky; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/marinovana-rolada-z-panenky [On-line 14.02.2014]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.