reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





Poslední tip, trik či komentář

reklama

 

Marinované ančovičky

Ingredience

  • 500 g ančoviček
  • 2 lžíce červeného vinného octa
  • Šťáva ze 2 citrónů
  • 150 ml olivového oleje
  • 2 stroužky česneku
  • Petrželová nať
  • Chili paprička

Na servírování:

  • Bílý chléb

Marinádu uděláme z vinného octa, citrónové šťávy, olivového oleje a česneku. Ančovičky zbavíme hlavy a páteře, naskládáme do misky a zalijeme marinádou. Měly by se nechat rozležet asi 5 hodin. Marinované ančovičky posypeme petrželkou a chilli papričkami.

Zdroj: Marinované ančovičky; ČT -Vše o vaření http://www.ceskatelevize.cz/porady/10567271931-vse-o-vareni/6711-recepty/2623-marinovane-ancovicky/ [On-line 14.05.2014]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.