Ingredience
- kuřecí prsa 1 kg
- brambory 800 g
- olej 1 dávka
na fazolky:
- sáčky mražených fazolových lusků 2 kusy
- slanina 200 g
- cibule 1 kus
- stroužků česneku 5 kusů
- sůl a pepř 1 dávka
Kuřecí prsa si přes noc naložíme do směsi oleje a koření. Maso před podáváním opékáme po obou stranách doměkka.
Brambory nakrájíme na měsíčky, okořením, posolíme, můžeme také přidat česnek, potřeme olejem a upečeme v troubě do červena.
Fazolky orestujeme na slanině a cibulce doměkka, trošku podlijeme vodou a chvíli podusíme, přidáme pepř, česnek a sůl – s tou opatrně, slanina je už sama slaná.
Zdroj: Marinované kuřecí plátky; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/marinovane-kureci-platky [On-line 23.02.2013]
Poslední tip, trik či komentář