reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Marinované kuřecí plátky

Ingredience

  • kuřecí prsa 1 kg
  • brambory 800 g
  • olej 1 dávka

na fazolky:

  • sáčky mražených fazolových lusků 2 kusy
  • slanina 200 g
  • cibule 1 kus
  • stroužků česneku 5 kusů
  • sůl a pepř 1 dávka

Kuřecí prsa si přes noc naložíme do směsi oleje a koření. Maso před podáváním opékáme po obou stranách doměkka.

Brambory nakrájíme na měsíčky, okořením, posolíme, můžeme také přidat česnek, potřeme olejem a upečeme v troubě do červena.

Fazolky orestujeme na slanině a cibulce doměkka, trošku podlijeme vodou a chvíli podusíme, přidáme pepř, česnek a sůl – s tou opatrně, slanina je už sama slaná.

Zdroj: Marinované kuřecí plátky; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/marinovane-kureci-platky [On-line 23.02.2013]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.