reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Marinované švestky v anglickém kabátku

  • sušené švestky bez pecky vcelku 10 kusů
  • celé loupané mandle 10 kusů
  • domácí anglická slanina 10 plátků
  • slivovice a červené víno na marinování švestek

 

 

Sušené švestky vložíme do misky a zalijeme je slivovicí a červeným vínem půl napůl a dáme je na 24 hodin rozležet do lednice. Po této době švestky vyjmeme z marinády a naplníme je celou mandlí. Takto připravenou švestku zabalíme do plátku anglické slaniny a na rozpálené pánvi osmažíme do zlatova.

Zdroj: Marinované švestky v anglickém kabátku; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/marinovane-svestky [On-line 31.5.2012]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.