reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Marocké plněné hrudí

Ingredience

  • 800 g jehněčího hrudí
  • Sůl
  • Pepř
  • 5 stroužků česnek
  • Římský kmín
  • Rozmarýn
  • Tymián
  • Máslo
  • Olej
  • 300 g špenátu
  • 200 g žampionů
  • 100 g šalotek

Do hmoždíře dejte česnek, rozmarýn, sušený tymián a římský kmín, přilijte olej a vše rozetřete na pastu. Špenát poduste na másle tak, aby pustil přebytečnou vodu, a žampiony orestujte.

V plátu jehněčího udělejte kapsu, vložte do ní špenát a žampiony a sepněte ji jehlou. Maso potřete připravenou pastou.

Kapsu pečte společně se šalotkou a česnekem 2 hodiny zakrytou alobalem v troubě rozehřáté na 180 °C, na dalších 30 minut alobal sundejte.

Doporučujeme podávat s na másle restovanou brokolicí se studenou tomatovou omáčkou.

Zdroj: Marocké plněné hrudí; ČT -Vše o vaření http://www.ceskatelevize.cz/porady/10567271931-vse-o-vareni/6711-recepty/2626-marocke-plnene-hrudi/ [On-line 16.05.2014]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.