reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Maso dvou barev na plzeňském vošouchu

  • 0,5 kg kuřecího masa
  • 0,5 kg vepřového masa
  • 1 cibule
  • 3 stroužky česneku
  • 1 pórek
  • 100 ml smetany na vaření
  • 1 lžíce kečupu
  • 200 g žampionů
  • 1 balení paprik (trikolora)
  • 1 kostka Masoxu

Na pánvi prudce opečeme směs masa nakrájeného na kostky, přidáme pokrájenou zeleninu s kečupem, opečeme, zalijeme vývarem z kostky a na závěr smetanou. Zahustíme zásmažkou (moukou rozmíchanou ve vodě).

Plzeňský vošouch (bramborák)

  • 1 kg brambor
  • 5 lžic hladké mouky
  • lžíce majoránky
  • 100 ml mléka
  • 1 vejce
  • 5 stroužků česneku
  • 2 lžíce oleje

Brambory oloupeme, rozmixujeme, přidáme vejce, mléko, česnek, majoránku, pepř a sůl. Vše promícháme do těsta. Poté opečeme placky na oleji na pánvi.

Zdroj: Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/maso-dvou-barev-na-plzenskem-vosouchu [On-line 10.10.2011]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.