reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

MASO NA KYSELO

Suroviny:

  • ½ kg libového bůčku bez kůže
  • mrkev
  • 4 lžíce vinného octa
  • pepř, sůl
  • celý pepř
  • 2 bobkové listy
  • 2 cibule
  • sladkokyselá okurka
  • zelená petržel

Do hrnce s vroucí vodou vložíme maso, osolíme, přidáme mrkev, cibuli, bobkový list, celý pepř, 5-6 lžic octa a zavaříme asi hodinu.
Maso vyndáme a do hrnce přidáme mrkev, cibuli a převaříme.
Maso nakrájíme na plátky, dáme do mísy, přidáme mrkev a cibuli uvařenou v octovém nálevu, kolečka nakládané okurky, posypeme zelenou petrželí. Podáváme s pečivem, hořčicí a křenem.

Zdroj: MASO NA KYSELO; TV Barrandov Babica vs Sapík  http://www.barrandov.tv/babica-vs-sapik/nove-recepty#sec-info [On-line 23.10.2016]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.