reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Masová trilogie na jehle s ratatouille

1–2 porce

  • 100 g hovězí svíčkové
  • 100 g vepřové panenky
  • 100 g kuřecích prsou
  • snítka čerstvého tymiánu
  • drcený barevný pepř
  • sůl
  • olivový olej

zeleninové ratatouille

  • olivový olej
  • 50 g lilku
  • 50 g cukety
  • 50 g červené papriky
  • 50 g žluté papriky
  • 50 g červené cibule
  • 20 g česneku
  • 50 g žampionů
  • 100 g drcených rajčat
  • mletý pepř
  • sůl
  • čerstvý tymián
  • střik bílého vína

Maso naklepeme na tenké plátky a okořeníme, naskládáme na sebe a zarolujeme do rolády.

Roládu překrojíme na 3–4 kusy (šneky) a napíchneme na jehlu.

Pečeme na tálu s trochou olivového oleje po obou stranách dozlatova a dopékáme na grilu.

Zeleninu nakrájíme a lehce osmahneme doměkka na olivovém oleji, ke konci ochutíme kořením a zastříkneme bílým vínem.

zámecké brambory

  • 8 zámeckých brambor
  • olivový olej

Brambory uvaříme ve slupce, oloupeme a orestujeme na olivovém oleji, podle chuti osolíme.

Zdroj: Kluci v akci http://www.ceskatelevize.cz/program/10213315170-18.01.2010-17:30-1-kluci-v-akci.html?deid=1137&recept=721

Zdroj: Kluci v akci http://www.ceskatelevize.cz/program/10213315170-18.01.2010-17:30-1-kluci-v-akci.html?deid=1137&recept=721

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.