reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Masová variace s bramborem – Kraví hora

  • 1 kg hovězích plátků
  • 500 g mletého hovězího
  • 1 hlávkový salát
  • 2 rajčata
  • 2 papriky
  • 2 ks červené cibule
  • 100 g zakysané smetany
  • tvrdý sýr
  • 2 lžíce sójové omáčky
  • 50 g hořčice
  • chilli
  • červená paprika (mletá)
  • sůl, pepř
  • nakládaný zelený pepř
  • 1 smetana na vaření
  • 1 kg malých brambor

Maso nejprve naložíme v lehce podrceném nakládaném pepři. Před podáváním usmažíme steaky. Vypracujeme těsto z mletého masa, hořčice, chilli, mleté papriky, sójové omáčky, nastrouhaných brambor a jedné jemně nasekané cibule. Z těsta děláme karbanátky, které smažíme po obou stranách.

Steaky prokládáme sýrem, cibulí, karbanátky, paprikou, rajčetem a salátem potřeným zakysanou smetanou. Zalijeme omáčkou ze šťávy z masa smíchanou s trochou smetany. Jako přílohu podáváme smažené půlené neloupané brambory.

Zdroj: TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/kravi-hora [On-line 18.6.2011], citace

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.