reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Masový dortík

  • plátky krkovice
    cibule
    anglická slanina
    česnek
    vejce
    mini párky
    olej
    chilli
    sůl
    pepř

Silnější plátky krkovičky naklepeme, svážeme provázkem do kolečka, okořeníme pepřem, případně chilli a potřeme drceným česnekem. Naskládáme na plech vyložený dvojnásobně dlouhým pečícím papírem s trochou oleje a osolíme. Na maso přidáme plátky cibule a kousky slaniny, zakryjeme druhou půlkou pečícího papíru a okraje spojíme sešívačkou. Pečeme v troubě předehřáté na 160 stupňů hodinu až hodinu a půl, podáváme ozdobené volským okem a opečeným párečkem nakrájeným na ježka, a pokud masový dortík doplníme ještě dušeným listovým špenátem a pečenými bramborami, bude se na talíři vyjímat naprosto dokonale.

Zdroj: Česká televize Kuchařská pohotovost http://www.ceskatelevize.cz/porady/10169912986-kucharska-pohotovost/recepty/215-masovy-dortik/

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.